onsdag 6 maj 2009

Nu har lilla Wilma kommit!

I söndags kväll, kl. 22.11 föddes vår lilla dotter som ska heta Wilma. Allt gick jättebra och vi mår allihop bra. Hon vägde 3300 g och är 49 cm lång och är jätte jätte jätte söt och go. Hon har massor av kolsvart tjockt hår, precis som jag när jag föddes. Isac är en jättestolt storebror och vill pussa och krama och hålla lillasyster. Vi kom hem från BB redan i måndags och nu lever vi i vår lilla bebisbubbla ett tag framöver.

Johan är just nu i huset och mäter och måttar för våra garderober, samt meddelar målaren vilka väggfärger och tapeter vi ska ha. Så husbyggandet fortskrider trots att det kommer nya små människor till världen :-)

Kram till er alla

3 kommentarer:

Pernilla sa...

JÄTTEGRATTIS! Vad roligt! Underbart. Vilket fint namn ni har valt också! Är impad över att ni fixar att dona med bygget samtidigt!

Sofia sa...

Grattis! Till både bebis och husbygge! Är snart i samma situation med bebis och utbyggnad/renovering...

//Sofia

Rosenholm sa...

Tackar tackar!!! Ja det är ingen lek och ibland kan det bli lite övermäktigt, men det har gått bra. Bara man ser till att ta det lite lugnt emellanåt. Hade ett par dagar som det blev lite mycket att göra och tog en heldag idag, bara hemma och vila och mysa. Lycka till Sofia!
/Bärbel