onsdag 13 oktober 2010

Höstens stora projekt är avslutade


Under sommaren påbörjade vi ett nytt plank som skulle avgränsa garageuppfarten och biluppställningsplatsen från altanen, så att vi skulle slippa sitta och fika med bilarna. För ett ganska bra tag sedan blev planket klart.

Såhär fint blev det. Ett litet projekt kvarstår, en permanent grind. Men det får bli ett projekt till våren.


Däremot börjar grinden till framsidan bli klar. Och staketet är helt klart. Idag har Johan satt upp den sista sektionen i hörnan som ni kan se längst bort. Så skönt! Dessutom har han nu också fyllt upp bakom garaget också. Allt klart idag.


Som ni ser är det lite för långa stolpar på staketet, men det är något vi tänkte ta itu med till våren. Då ska nämligen allt målas med en sista strykning på plats och då sågar vi av stolparna till sin rätta längd, plus sätter på ett slags avslut/topp på stolparna. Det blir så snyggt, speciellt nu med en fantastisk bakgrund med alla träden i höstfärger. Precis så som jag har önskat att det skulle bli.


Här ska de båda grindhalvorna på plats inom kort.
Nu packar vi ihop verktygen och städar ur garaget på allt skräp och spån och stänger alla stora projekt för vintern. Nu blir det bara småprojekt när kreativitetslusten och andan faller på. Till exempel min sänggavel. Det ska bli mitt vinterprojekt.

Inga kommentarer: