onsdag 17 september 2008

Stiltje

Just nu händer det ingenting. Vakna, gå till jobbet, hämta Isac, mysa, leka, laga mat, kolla lite TV, sova. Vakna, gå till jobbet... Ja ni vet säkert... Det är ju bara en lång väntan nu, på att det ska börja hända saker med tomt och bygge. Jo, förresten, Myrorna kommer och hämtar resten av grejerna i stugan på måndag. Sen tar vi bort fönster och el nästa helg troligtvis. Kul.

Annars går jag och funderar och funderar på badrummet där uppe. Hur vill vi ha det? Älta älta, grubbla grubbla. Vi måste ut och kolla helt enkelt. Vad finns det där ute att välja på? Tänker inte tråka ut er med mer babbel om detta just nu. Det får nog bli en överraskning istället när vi väl har bestämt oss. Då ska jag visa vad det blir. Tills dess - inget mer badrumssnack!

Har gardiner till sovrummet kvar att fixa med också. Lite lister och tavlor ska upp också innan det är helt klart. Vi ska bara få tummen ur...
Detta kanske är lugnet före stormen...

Hittade dessa bilder från Kvänum Kök. Denna visar precis den stil vi ska ha i köket, fast här med en lite enklare lucka, som vi för övrigt också har funderat på. Men kolla väggen ovanför bänken. Liggande hyvlad och vitmålad råspont! Vill ha!


Snyggt med lampan och tavlorna! Blir lite vardagsrumskänsla.


Såna här konsoler har jag funderat över. Kan finnas möjlighet att göra så på ett ställe där vi ska ha en liknande skänk.

Inga kommentarer: