torsdag 2 juli 2009

Flyttlådor och gräsmatta

Nu har vi bott här i över en vecka! I förrgår kom två pallar gräsmatta som vi rullade ut, så nu har vi åtminstone något att kalla trädgård. Annars ser tomten ut som en grusig, stenig bakgård med damm som dras in i huset. Särskilt nu när det är så varmt och torrt. Johan har påbörjat arbetet med att bygga en altan på baksidan. I värmen håller vi annars till ganska mycket på farstukvisten där vi ställt ut utemöblerna vi hade på balkongen. Vi trivs som sjutton. Byggar-B frågade hur vi sover och jag svarade att vi sover jättegott. Då blev han glad och nöjd och menade att det är så man kan se att det är byggt med omtanke. Gulligt! Vi har köpt en flaska Whiskey som han ska få som ett litet ytterligare tack för väl utfört arbete... Isac och Wilma trivs också i huset. Sover gott om nätterna och Isac verkar ha anpassat sig direkt och verkar inte alls tycka det är konstigt att vi inte bor i lägenheten mera. Igår var vi och badade vid badplatsen som ligger precis nedanför höjden. Jättefint och Isac ville inte går ur vattnet och bråkade ordentligt med oss när vi skulle gå hem. Inte lätt för en snart treåring som vill så mycket. Och idag är Wilma två månader! Tiden går så fort.

Hade ju tänkt mig att ta lite bilder på hur det ser ut nu när vi är inflyttade, men kameran ligger nerpackad i någon av de ouppackade flyttlådorna fortfarande och har inte hittat den ännu. Men snart ska ni få se mer bilder.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Kul! Jag vill gärna se fler bilder och få mer inspiritation. Vi börjar vårt bygge till hösten, men räknar inte med att vi är klara förrän nästa sommar. Som jag längtar. Barn i lägenhet är ingen hit enligt mig. Problemet är inte att det är trångt. Det som är jobbigt är att inte kunna "släppa ut" barnen.

Vera sa...

Så fint, minns inte hur jag hittade hit, men tittade väl runt iom att vi börjar bygga till hösten (bottenplattan är klar).

Valde mellan Rosenholm o det hus som det nu blir (omgjort Hasselösund fr Kungshus). Men stilen är densamma iaf.

Stort grattis - ser framemot fler bilder o tips.

Vera :-)

Rosenholm sa...

Hej! och tack för era kommentarer :-)
Vad kul ni kommer att ha under resan! och sedan när man flyttat, känns det som en stor tyngd som släpper ändå... snart kan vi släppa ut kidsen ordentligt, när gräsmattan tagit sig och altanen är klar. Just nu är det lite för stökigt.
/Bärbel

Vera sa...

Härligt!