måndag 15 juni 2009

Tapeterna sitter uppe!


Här är vår hall!!!!!! med tapeten uppe!!!! tjohoooo vad vi blev nöjda. Det kommer att vara det finaste rummet i hela huset i stort sett. Vi kunde såklart inte låta bli att åka ut efter att Johan kommit hem för att se vad som hänt i huset sedan igår. (Snacka om otåliga nu)
På bilden ovan ser ni hur tapeten går ända upp till övervåningen på denna vägg och skapar på så sätt en fondvägg på övervåningen.




Den är randig och man får passa sig. Om man tittar för nära, så blir man nästan lite yr ;-)


Här är tapeten i köket också. Det blev också suuuperbra! Nu vill jag ha fler rum med tapeter.

Under tapeten blir det panel i pärlspont som jag nu nämt säkert 100 gånger...
Andra saker som gjorts är; badkaret och toaletten står nu på sina platser i badrummet uppe. Rörisen har även börjat dra rör i det badrummet, monterat blandarna i båda badrummen och i köket samt satt in toalett i lilla badrummet och monterat duschblandaren. Det är en del kvar innan all VVS är klart, men det borde vara fixat imorgon eller nästa dag. Badkaret ska kaklas in också. Det vi väntar som mest på nu är att bänkskivorna till köket ska bli klara. Sedan börjar allt komma på plats och bli klart för besiktning... Suck, tiden kan inte gå fort nog nu.

All panel, plåttak och stuprör är på plats. Farstukvisten blev mycket större än vi trott och nu kan vi börja fundera över att möblera även den så smått. Jag har redan hittat en fin trädgårdssoffa på Rusta. Den, ett litet bord och två korgstolar kommer att bli fint. Där kan vi sitta regniga sommardagar eller alldeles för varma soliga sommardagar, eller varför inte en höstdag när luften är sådär krispig, med en pläd över benen och en kopp kaffe. Farstukvisten ser ni på bilden överst i bloggen. Den ska såklart målas vit så småningom.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Wahoooo! Så coolt! JÄttefina tapeter! Många utropstecken men jag tror att det krävdes i den här kommentaren!!!! :)

Pernilla sa...

Okej. Hur GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR DET? Du uppdaterar för dåligt! Va? Har du nyfödd bebis? Bygger du hus? Va? Jag hör inte, det är dåliga anledningar. ;)