söndag 5 april 2009

Takpannor på plats!


Fredagens besök på bygget visade upp ett helt nytt ansikte av huset. De höll på att lägga takpannor och mer panel hade kommit på plats. Ena gaveln är nästan helt täckt nu. Vi åkte tillbaka igen i lördags för att träffa elektrikern och planera spottar, annan takbelysning och tele- och data uttag. Vi upptäckte också en del saker som vi hade tänkt annorlunda. Till exempel hade Götenehus missat att göra en ändring, att vi vill ha tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra, ej i en pelare, för att få mer bänkyta. Vi såg också att där vi har tänkt oss ett städskåp fanns en massa rör och annat och det blir lite svårt att ställa något där. Vi måste kolla upp dessa saker i veckan.

Såhär kan det se ut om man ligger på golvet och tittar in i vårt blivande stora badrum... sk grodperspektiv.

Vardagsrum uppe. Ljust och fint kommer det att bli. Vi tänker oss en ljust ljust blå-grön-grå färg. Diane Keatons sovrum i filmen Somethings gotta give....


Här står vi precis innanför ytterdörren och spanar in mot matplatsen i köket. Altandörrarna rakt fram. Öppningen mellan hallen och kök/matplats/vardagsrum kommer att bli mindre och ha skjutdörrar som byggs in i väggen.

Inga kommentarer: