fredag 3 april 2009

Bilder från övervåningen...

Bättre sent än aldrig, här är förra helgens bildskörd. Johan fotade på övervåningen med sin mobilkamera. Själv fixar tjockmagen här inte riktigt att klättra på stegar och kommer inte att få se övervåningen på några veckor ännu... suck.

Stora badrummet, i hörnan ska vi ha vår dusch... Trodde allt att den skulle bli lite större, med mer full takhöjd. Ritningarna stämmer inte alltid helt överens med verkligheten. Det är ett som är klart....

Stora badrummet sett från dörröppningen. Till vänster under snedväggen kommer badkaret stå, till höger om det, lite under vänstra fönstret - toalettstol.

Nya bebisens rum...

Isacs blivande rum.

Mitt och Johans sovrum.

Mitt och Johans sovrum. Under snedtaket blir sänggaveln.

Idag eftermiddag ska jag ut till huset och titta igenom var vi ska ha lampor och spots m.m. Imorgon ska vi träffa elektrikern ute vid huset och gå igenom allt detta. Undrar hur jag ska göra med övervåningen, klättar inte på stegar!

Ikväll blir det städning, röjning och piffning inför fotografering av lägenheten imorgon. Ska till Plantagen efter husbesöket i eftermiddag och inhandla diverse växter till balkongen och färska blommor till köksbordet m.m.

Det är mycket nu... Trevlig helg!!!!!











2 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Titta, vilka härliga bilder!!! Så roligt att det går undan.... Förstår att ni längtar till inflytt lika mkt som vi gör :))
Ha en trevlig helg! Kram Maria

Rosenholm sa...

Ja, det kan inte gå snabbt nog. När har ni inflyttning?
/Bärbel