måndag 23 november 2009

Fönsterputs och julpynt

Våra fönster är inte så kul att puts (vilka fönster är egentligen det?). Så vi lejde ut det och det var värt varenda krona! Hela husets fönster för 450 kr (netto). Sedan pyntade jag lite mer. Elljusstakarna var ju redan framme, men nu har jag fixat lite nya gardiner i vardagsrummet där uppe och lite annat.

I helgen var Johan och slängde en massa byggskräp och köpte isolering och träskivor för att sätta igång med insidan av garaget. Han har precis kommit efter att ha isolerat lite. Ska bli skönt att få skicka ut allt som ska vara inne i garaget, men som står i arbets/gästrummet nu.

Vi har också börjat att fixa iordning tvättstugan, med väggskåp hittills. Jag ska åka och kolla tapet och sedan ska vi även sätta upp några hyllor. Sedan är det rummet helt klart. Vi köpte också en ny möbel till Isac, en bokhylla från Ikea med fina lådor i. Så nu börjar hans rum likna något äntligen. När tvättstugan och garaget är klara börjar vi med Wilmas rum.

Har fortfarande inte köpt någon ny kamerakabel, så bilder på allt får vänta lite till.... sorry...

5 kommentarer:

Erika sa...

Vilket super pris på fönsterputsning, skall aldrig mer putsa själv om det är så billigt.

Vimsingen sa...

Bra pris på fönsterputsning. Det skulle vi också behöva. Det blir så skitigt hela tiden av byggdam.
kram
Vilma

Jessica sa...

Och som vi väntar på bilder... för det alltid så roligt att se hur andra tänker eller gör. Väntar med spänning!

Rosenholm sa...

Ja, det kändes väldigt prisvärt och jag kommer heller aldrig att putsa själv, tror jag... Kan göra lite reklam för företaget om det är någon som är intresserad: De heter SodaCo. Kolla in dem på sodaco.se. I Haninge-trakten huserar de.
/Bärbel

Addison pf sa...

Städfirma Shahin är en av de ledande städfirmorna i Stockholm för privat och företagsstädning. Vi erbjuder kvalitétsgaranti till ett rimligt pris. städföretag,hushållsnära tjänster,hushållsnära tjänster priser,fönsterputs pris,kontorsstädning priser,trappstädning stockholm pris,hemstädning stockholm pris,städning lidingö,pris flyttstädning.