fredag 27 november 2009

Lite bilder


Här kommer lite bilder, inte så bra och ganska suddiga - fick använda den gamla kameran. Skulle kanske också behöva gå en fotokurs... I vilket fall som helst, det passade väldigt bra med maffiga julstjärnor i hallen, det ser lite sådär flådigt amerikanskt ut ;-)


Pyntade ljuskronan över köksbordet med granris, vitt band och små flugsvampar. Isac tyckte det var kul att sticka in svamparna. Helst alla på samma ställe, men så fick det bli.


Krokhyllan i hallen fick också lite granris.


Vardagsrummet där uppe är inte klart ännu på långa vägar, men nu ser det i varje fall inte helt obebott ut. Korgstolar från Ikea, bordet har min morfar gjort.


Såhär ser det ut där jag sitter och bloggar. Arbets/gästrummet har fått sig ett lyft, men det är fortfarande mycket att fixa. Vi behöver ett klädskåp och sedan massor av piffande, tavlor och annat.


Isacs rum börjar nu bli mer och mer färdigt. Bokhylla och lådor från Ikea (som det mesta tyvärr). Hittade de fina vimplarna på countrystyle.

Ett fortfarande pågående projekt är tvättstugan. Det ska upp ett skåp till och sedan kommer vi att sätta upp en tapet ovanför bänken, samt en hylla under skåpen. Sedan är nog tvättstugan klar.

2 kommentarer:

Vimsingen sa...

Så fint det blir. Klar man har projekt kvar. Vad skulle man annars göra av tiden?
Kram
Vilma

Rosenholm sa...

Ja, projekten tar aldrig slut. som tur är. Det var ju en av anledningarna till att vi byggde hus - vi ville ha roliga,kreativa och meningsfulla saker att fylla vardagen med... Men just att få inreda huset, att slippa tomma rum och flyttkartonger. Det får gärna bli klart snart. Helst skulle man ju vilja genomföra alla planer på en gång. Och sedan börja om igen ;-)