onsdag 28 januari 2009

Fallna hjältar


I helgen var vi som sagt och tittade till tomten och vad som hade hänt. Nästan alla träd hade fällts och låg nu i stora stockar och rishögar överallt. Det såg ut som ett riktigt kalhygge. På bilden ovan står jag på grannarnas tomt, med ryggen mot vägen. Rakt upp och fram till husets vänstra sida ska skaftvägen gå. Två träd till ska fällas.

Här kommer skaftvägen att börja och ansluta till sjäva vägen. Jag tog bilderna med min mobilkamera när det precis hade börjat skymma. Därav den lite dåliga bildkvaliteten...
Här ser man ner från tomtens ena övre hörn. Precis där vi står kommer garaget så småningom att byggas och skaftvägen rakt ner till vägen.


Här är tomtens övre vänstra hörn, typ i riktningen syd-sydost. Ska bli kul att sedan göra jämförelsebilder när vi väl har börjat få ordning på tomt och trädgård. Det blir väl om ett par år eller nåt ;-)

Till helgen får det bli en ny expedition för att se vad mer som har hänt... Nu börjar det bli spännande. Jag och Johan drömmer om vårt hus och hur det kommer att vara att bo i det. Undrar vad Isac kommer att tycka? Eget rum och allt.

4 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå,

Hitta in hit till er! Roligt med ett nytt husbygge att följa =)
Vilket vackert hus ni kommer att få..
Ni har en spännande resa framför er!!
Hit kommer jag gärna igen =)
Kram Maria

Rosenholm sa...

Hej Maria,
Tack! och kul att höra från en besökare, alltid roligt att få lite respons :-). Ja, vi är väldigt förväntansfulla och det kan inte gå fort nog. Det är ju först nu det börjar hända riktigt spännande saker.
/Bärbel

Maria - Villa Krutbruket sa...

Roligt att du kikade tillbaka!!
Nä tyvärr kan det inte gå fort nog, men ack så underbart när det är dags för inflytt...
Hur bor ni idag?
Vi bor i en 2:a mitt inne i stan men längtar ut till landet!! =)
Kram

Rosenholm sa...

Vi bor just nu i en 2,5 på Söder i Stockholm. Med en 2-åring och en liten på väg så börjar det kännas väldigt trångt nu och vi längtar också utanför stan, till trädgård och frisk luft.
/Bärbel