måndag 19 januari 2009

Som att vinna på lotto!

På samma gata som vi bygger vårt hus, ligger två tomter till som ska styckas av och säljas. Vår blivande granne och Johans kusin "S" berättade att den tomt av dessa där det står ett befintligt hus, behöver inte betala någon avgift för vatten och avlopp eftersom det redan är gjort. Johan kollade upp detta och det visar sig att samma sak gäller ju för oss! Det står till och med att den avgiften är reglerad, i våra papper från kommunen. Vi har bara inte förstått det...

Det är bara att tacka och ta emot. 120.000 kr. Che-ching!!!!!

Moahhhha ha haha. Här ska det köpas möbler.....

Hoppas ni alla får en lika trevlig dag som jag.

2 kommentarer:

Pauline sa...

Hej!

Åh, vad härligt för er. Inte så vanligt att det är på det hållet när det gäller pengar. När vi byggde vårt hus fick vi en extra räkning som vi absolut inte hade en aning om att den skulle komma. Det visade sig att de behövde gräva mer på grunden än beräknat och då fick vi en extra räkning på 43 000 kronor. Trist!

Nu kommer det tyvärr bli en massa extra kostnader för oss igen efter denna helgen som gick. Vi hade nämligen inbrott i vårt nya hus. Mycket obehagligt!

/Pauline

Rosenholm sa...

Nej vad tråkigt med inbrottet! Usch det där är verkligen en kränkning om något. Tog de mycket? Har tänkt själv på det och vad man skulle kunna göra för att förhindra att sånt händer under byggtiden. Jobbigt med extra utgifter. Vi räknar med att det säkert kommer några sådana för oss också längre fram. Då känns det ju lite positivt att plötsligt ha fått lite mer buffert för det.
Roligt att få ett inlägg på bloggen :-) /Bärbel