torsdag 26 februari 2009

Sleepless in Söder



Idag sitter jag med röda stirriga ögon och ser antagligen ut som ett riktigt ras. Så blir det när man bara får sova 4 TIMMAR PÅ NATTEN!!!!!! Isac tyckte det var en bra idé att vakna klockan 03 och inte somna om igen, utan ömsom bråka, skrika, säga "dumma dej" till mamma och pappa, ömsom ligga och kvittra och sjunga i sängen, varvat med att hela tiden försöka springa runt till min sida av sängen. Till slut gick jag upp vid halv 6. Klockan skulle ringa kl. 6 och det hade varit tortyr att lyckas somna om en kvart och sen vara tvungen att vakna och stiga upp... Gjorde välling och när den var slut efter ca 2 sekunder somnade han direkt tillsammans med Johan. Förstår inte varför det ska vara så svårt att sova på natten. En summering och konstaterande är att vi har helt fel strategi. Tur att han är så söt och go annars...

Muntrar upp mig själv med att kolla in Artwoods rottingmöbler. Fåtöljen på bilden ovan tycker jag var lite fin. Kanske kan passa i allrummet på övervåningen?

Lite sköna badrum från Sköna Hem:

Grönt är ju en favorit och kanske skulle kunna vara något för stora badrummet. Ljust olivgrön mosaic i dusch och badkardelen, vita väggar och en fondtapet kanske? Golvet har vi ju tänkt i terracotta, men vet inte om det blir så snyggt ihop.


Sedan är jag förälskad i den lantliga stilen och skulle gärna ha någon form av panel i lilla badrummet, men det känns som lite farligt att ha trä på väggarna i ett våtutrymme. Och hur håller man fuktspärren intakt när man spikar upp sponten?
Snart bär det iväg till tomten igen för möte med C, vår markentreprenör. Vi har skrivit ner ett batteri med frågor för att stilla vår nyfikenhet / oro / kontrollbehov. The story goes on...


3 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Segt att lillen inte vill sova :(
Hoppas det går bättre i natt! Kram Maria

Anonym sa...

Känner med dig. Vet hur det är att inte få sova. Låter som roliga bekymmer att tänka ut hur man ska det på toaletten. Ha det bra.

Rosenholm sa...

Tack! Ja, man känner sig lite snurrig. Men inatt gick det lite bättre i varje fall :-)
/Bärbel