torsdag 19 mars 2009

Bygget fortskrider

Var förbi husbygget igår efter jobbet och såg att taket till förstukvisten hade framskridit och hade nu papp på sig. Täckplasten innanför de flesta fönster var borta så jag kunde kika in och såg att de också byggt upp en innervägg, den som är bakom trappan och som skapar själva gäst/arbetsrummet på nedervåningen. Förutom detta kunde jag inte se vad mer som hänt sedan sist. Johan ska träffa vår byggar-B imorgon bitti och få en nyckel till huset så att vi kan komma in till helgen. Då ska vi också ge honom en ritning över var vi ska ha panel och även för klinker i hallen. Sakta men säkert börjar huset ta form ;-) Jag har tyvärr inga nya bilder för tillfället, glömde såklart att ta med kameran igår.

När vi tittat till huset stack vi till Kakel Dax och såg ut de sista kakel och klinkerplattorna som vi inte var klara med. Till duschhörnan i lilla badrummet blir det en turkos mosaic och i hallen kommer vi att lägga en ljus-mellangrå klinker med 30x30 plattor. Tror att det kommer bli snyggt och inte för mörk färg. För hallen har vi fortfarande denna bild som inspiration:

Frågan är bara vad detta är för tapet? Någon som vet eller har ett förslag var vi ska söka? Det kan vara en som är liknande och inte helt exakt.

Inga kommentarer: