måndag 9 mars 2009

Imorgon kommer huset!

I lördags körde vi ut till tomten för att titta. Grunden var gjuten och låg så fint övertäckt med presenning för att skytta mot eventuellt regn eller snö. Dessutom hade de monterat upp alla byggställningarna och förberett för husleveransen. För imorgon tisdag gäller det. Då kommer äntligen vårt hus! Idag kommer det att stå en stor lastbil någonstans och vänta, med våra väggar och takstolar och allt vad det heter. Det ska bli så himla spännande. Vi har tagit ledigt hela dagen och kommer att vara där åtminstonde på morgonen och förmiddagen. Isac är lite krasslig så vi får se vad han orkar med.
Våra blivande grannar och vänner S & T har bjudit in oss på frukost och ska sitta på första parkett med oss i deras trädgård där vi kommer att ha en perfekt översyn över byggplatsen.

Tänk att denna dagen är här nu! Det har ju varit en lång period från att vi skrev på och fram till nu. Nästan ett helt år! Nu är det dags.

Jag har lite bilder från tomten i vår kamera, men har inte hunnit föra över dem ännu. Men de kommer. Och på onsdag kommer det komma ännu fler :-)

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Men vilka gulliga blivande grannar!!! Sådan tur hade inte vi. :) VAd spännande det låter, ser fram emot bilder. Vi hängde ju där hela dagen för snart två veckor sedan. Det var verkligen urkul!!! Lycka till!!!

Anonym sa...

Spännande! Vad trevligt att få sitta inne och äta trevlig frukost samtidigt som ni får se allt som händer.

Vi kommer nog stå och blänga vid sidaan om. Kanske man ska ta med sig en skvätt kaffe...

Lycka till imorrn. Ska bli spännand eatt få se bilder.

/Mia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vad roligt för er!!! Hoppas allt flyter på som det ska imorgon... Ta mkt roliga kort så ni kan visa oss nyfikna bloggvänner!! :) Lycka till... KRam Maria

Tinnar och torn sa...

Lycka till och njut av dagen! Kram Petronella