söndag 1 mars 2009

Första inköpen till nya huset


Här är lite fler bilder från Artwoods katalog. Jag gillar den lite "koloniala" stilen och är väldigt sugen på att blanda in det på sina ställen i huset, t ex i vardagsrummen och kanske i vårt sovrum.

Det har varit en produktiv helg. I lördags var vi med delar av vår föräldragrupp i Nyckelviken och grillade korv och tittade på alla djuren. Isac var mycket faschinerad av alla djurens bajs och även utseendet på det som hängde ner från baken på en av de stora galtarna. Han sa: - Rumpa? Jag sa: - Ja, just det, en rumpa. Kände inte för att rätta i det läget...

På söndagen fick Isac härja hos farmor medans jag och Johan tog runda nr två till Kakeldax i Länna för att försöka komma närmre våra badrum. Vi lyckades faktiskt bli färdiga med stora badrummet där uppe, som nu kommer att få ett lite mörkare teracottagolv, vitt kakel på väggen bakom dusch och badkar och olivgrön mosaic framför badkar och på en vägg i duschen. Övriga väggar blir troligtvis vitmålade. I lilla badrummet där nere har vi åtminstonde bestämt oss för en ljus sandfärgad sjösten och om det går så blir det vitmålad pärlspont på halva väggarna, målat eller tapet ovanför. I dusch vitt kakel. Men detta är som sagt inte helt bestämt ännu. Måste kolla med byggaren om pärlsponten först.
Vi var också på Bauhaus och köpte blandare och vattenlås till båda badrummen och till köket.

Här är köksblandaren från FMM.

Blandare för tvättställ från Hafa i lilla badrummet.

Två st tvättställsblandare från Hafa till stora badrummet.







3 kommentarer:

Vimsingen sa...

Grattis! Visst är det svårt att föreställa sig hur allt ska se ut?
/Vimsingen

Rosenholm sa...

Ja, det är jättesvårt. Och att bestämma sig för en specifik stil/tema. Jag tror att allt ser större och rymligare ut inne i mitt huvud, det kommer nog att kännas mindre i verkligheten. Men allt blir i varje fall större än vår lägenhet just nu :-)
/Bärbel

Anonym sa...

Så roligt att planera och köpa in. Säger jag som sitter i ett renoveringsobjekt som verkar vilja fortsätta att vara det.